FTK

The FTK Way

FasTracKids Making Music ImageFasTracKids Learning Station Image

Horen + Zien = Weten Dat Uw Kind Leert!

 

Voortgangsrapporten, een FasTracKids Ouders website en video’s helpen ouders het onderwijs van hun kind zelf te ervaren!

 

Ouders spelen een belangrijke en invloedrijke rol in het onderwijs van een kind. Het artikel “What Research Says on Parent Involvement in Children’s Education” op Education.com astelt dat hoe vroeger ouders betrokken raken bij het onderwijs van hun kind, hoe succesvoller het kind zal worden op school. Bij FasTracKids schrijven we niet alleen kinderen in, we schrijven gezinnen in. Wij verwelkomen en moedigen betrokkenheid van de ouders aan.

 

Voortgangsrapportages, ouderavonden, video-opnames and a Ouders website helpen ouders betrokken te blijven bij de voortgang van hun kind in FasTracKids, evenals met het thuis doorgaan met leren.

 

FasTracKids voortgangsrapporten worden gedurende het jaar verstuurd en werken op een “reflecterende schaal” (het gebruik van woorden om de voortgang te beschrijven, in plaats het geven van cijfers). Er worden ouderavonden gepland zodat ouders en leerkrachten leerdoelen kunnen stellen en de voortgang voor elk kind individueel kunnen volgen.

 

Ook technologie helpt FasTracKids en ouders de voortgang van een kind in het programma in de gaten te houden. Kinderen worden op video opgenomen als ze presenteren wat ze die dag in de klas geleerd hebben. Niet alleen ontwikkelen kinderen de vaardigheden om met goede houding goed uitgewerkte presentaties te houden en zelfvertrouwen te ontwikkelen, maar ook zijn ouders in staat om te zien wat hun kind van elke les geleerd heeft. Een bibliotheek van video-opnames laat de voortgang van de ene les naar de volgende zien en houdt zo de ontwikkeling van een kind bij.

 

De FasTracKids Ouders website biedt een overzicht van elke les en bijkomende werkzaamheden om thuis te doen ter ondersteuning van wat een kind heeft geleerd. FasTracKids Centers bieden ook een “ouderles”, waarin ouders zelf het unieke FasTracKids curriculum kunnen ervaren.

 

Ons doel bij FasTracKids is om ouders te ondersteunen in het voorbereiden van hun kinderen op school en het ontwikkelen van een levenslange liefde voor leren.