FTK

FasTrack Camps

FasTrack Camps Program Logo

FasTrack Camps Image

Nehezen talál fejlesztő, izgalmas és szórakoztató tábort? A FasTracKids® olyan napközi tábort kínál, amely mindezen elvárásoknak megfelel. A naponta 3 órás táborokat egyhetes vagy egynapos változatban szervezzük, így mind időtartamban, mind tananyagban rugalmasak tudunk lenni. A tábor szórakoztató és egyszerű lehetőség a szünidőre, vagy pedig olyan gyerekek számára, akik huzamosabb ideig nem járnak iskolába. Az időbeosztás és a korcsoportok központonként változóak.

 

Azon szülők számára, akik rövid időre keresnek építő, fejlesztő elfoglaltságot gyermekeiknek, a FasTrack® Camps (Tábor) az ideális megoldás. A változatos kora gyermekkori oktatási programokkal és az interaktív technikánkat bemutató FasTrack Interaktív Táblával® való találkozás során a szülőknek is lehetősége nyílik a FasTracKids programokban való részvételre.

 

A FasTrack Camps a több nyelven kínáljuk, általában iskolai szünetekben, nyári vakáció idején vagy olyankor, amikor a gyerekek nem járnak iskolába.

 

 

1 hetes táborok témái

Leírás

Young Scientists, Old Bones Subject Image
Öreg csontok, ifjú tudósok
Gyermeke találkozni fog Dr. Dínóval, aki paleontológus, és barátjával, Terrance-szel, a repülő hüllővel együtt kalauzolják végig a tanulókat a dinoszauruszok földjén. Ki ne hagyja a gyermeke projektjét bemutató FasTracKids Dinoszaurusz Múzeumot!
Anatomy of Me Subject Logo
A szervezetem
A különböző fontos anatómiai és testi rendszerek (csontozat, légző-, emésztő-, keringési és idegrendszer) tanulmányozása során gyermeke felfedezi az emberi anatómiát és egészséges szokásokat sajátít el.
Ready, Set, Travel Subject Image
Utazás
A FasTracKids program résztvevői a világ különböző tájaira utaznak, hogy megtudják, hogyan élnek a gyerekek azokban az országokban. Látogassa meg a FasTracKids Nemzetközi Kiállítást a hét végén.
Destination Constellation Subject Image
Végállomás: Világűr
Nézze, amint gyermekéből FasTracKids asztronauta lesz, miközben megtanulja, hogyan edzenek, élnek és dolgoznak az űrben az űrhajósok. A hét végén látogasson el a FasTracKids Űrállomásra.
Ready, Set, Travel 2 Logo
Utazás II
Mindenki a szuperszonikus FasTrackids repülő fedélzetére! A gyerekek Azora-val beutazzák a világ újabb különleges helyszíneit, miközben érdekes játékokkal, híres nevezetességekkel és ínycsiklandozó ételekkel is találkoznak. Az országok melyeket felfedezünk: Olaszország, Brazília, Egyiptom és az Egyesült Államok.
Spencer Learns Sports Logo
Spencer és a sportok
A mi kis kedvenc nyuszink különféle sportokkal ismerkedik a világ minden tájáról. A gyerekek elkísérik Spencert és együtt tanulnak meg gyakorlatokat, feladatokat, joga állásokat és sportokat. Csapatokban és edzők segítségével sajátítják el, hogy hogyan kell egyes sportokat végezni és mindez hogyan hat az életünkre és személyiségünkre.
   

 

 

1 napos táborok témái

Leírás

Discovering Snowflakes Subject Image
Fedezd fel a hópelyheket
Hulljon a hó! A gyerekek elkészíthetik a saját hópelyhüket és hógömbjüket, amit aztán haza is vihetnek. Az izgalmas kísérletek során tanulnak az atomokról, a molekulákról és a hópelyhekről.
Our Wonderful Earth Subject Image
Csodálatos Földünk
Miből van több a Földön: vízből vagy szárazföldből? Ilyen és hasonló kérdésekre kapunk választ az óceánokról, a tengerek élővilágáról, sziklákról, kristályokról és kövületekről, olyan kísérletek segítségével, mint például a “Homoktól a vízig kísérlet” és a “Tapintható sziklák és kövek”.

Your Creative Imagination Subject Image
Kreatív képzeletünk
Mindenkinek van képzelőereje. A gyerekek számos klasszikus műalkotással találkoznak, és saját kreativitásuk segítségével alkothatnak modern művet. A gyerekek az összes érzéküket bevetve szereznek tapasztalatot az őket körülvevő művészetről, és a kreativitásukat használva oldanak meg problémákat.
High Up In The Sky Subject Image
Csillagok közt
A világmindenség nagyobb, mint bármelyikünk. A gyerekek a naprendszerről, főként a csillagokról és a bolygókról tanulnak, miközben együtt énekelnek és naprendszer mobilt építenek, egyéb “csillagászati” gyakorlatok között.