FTK

FasTrack Camps

FasTrack Camps Program Logo

FasTrack Camps Image

Vindt u het moeilijk om een kamp te vinden dat constructief, aantrekkelijk en leuk is? FasTracKids® heeft een dagkamp dat in al die behoeften voorziet. Drie uur per dag kunnen wij kampen aanbieden als een week- of een dagprogramma om flexibiliteit in lengte en curriculum te geven. Dit is een leuke, simpele optie voor kinderen die vakantie hebben of langere tijd van school zijn. Schema en leeftijdsgroepen variëren per centrum.

 

Ouders die hun kinderen op een constructieve, leerzame manier korte tijd bezig willen houden, vinden in FasTrack® Camps (kamp) de plek voor hun kinderen. Met een verscheidenheid van programma’s in voorsprongonderwijs en onze interactieve technologie met het FasTrack Leer Station®, geeft FasTrack Camps ouders de gelegenheid om deel te nemen aan de FasTracKids programma’s.

 

Fastrack Camps worden aangeboden in verschillende talen. Centra bieden deze kampen meestal tijdens de vakanties, in de zomer of periodes waarin de kinderen geen school hebben.

 

Weekkamp onderwerpen

Beschrijving

Young Scientists, Old Bones Subject Image
Jonge wetenschappers, oude botten
Uw kind leert Dr. Dino kennen, een paleontoloog die de leerlingen begeleidt als ze het land van de dinosaurussen ontdekken, samen met zijn vriend Terrence, het vliegende reptiel. Mis het FasTracKids Dinosaurus Museum niet, dat de projecten van uw kind tentoon stelt!
Anatomy of Me Subject Logo
Anatomie van mezelf
Door verschillende belangrijke anatomische onderdelen en lichaamssystemen te verkennen (skelet, ademhaling, spijsvertering, bloedsomloop en zenuwstelsel), zal uw kind de menselijke anatomie ontdekken en tegelijkertijd gezonde gewoontes ontwikkelen.
Ready, Set, Travel Subject Image
Klaar voor de start: Reis!
FasTracKids reizen naar verschillende regio’s van de wereld en leren hoe kinderen in die landen wonen. Bezoek aan het eind van de week de FasTracKids International Expo.
Destination Constellation Subject Image
Bestemming: De Ruimte
Zie uw kind een “FasTronaut” worden, als hij/zij leert hoe astronauten trainen, wonen en werken in de ruimte. Bezoek aan het eind van de week het FasTracKids Ruimtestation.
Ready, Set, Travel 2 Logo
Klaar voor de start: Reis! II
Iedereen aan boord van het FasTrack Supersonische Verkenningsvliegtuig! Azora en de FasTracKids vliegen naar verschillende landen over de hele wereld, terwijl ze over spelletjes, beroemde bezienswaardigheden en heerlijke gerechten uit die landen leren. De landen die zij zullen verkennen zijn Italië, Brazilië, Egypte en de Verenigde Staten.
Spencer Learns Sports Logo
Spencer leert Sporten
Ons favoriete konijn leert oefeningen en sporten uit de hele wereld! FasTracKids doen met Spencer mee als hij verschillende rekoefeningen, yoga-technieken en sporten leert. Teamgenoten en coaches leren hoe elke sport gespeeld wordt en hoe sport ook levenslessen geeft.
   

 

 

Dagkamp onderwerpen

Beschrijving

Discovering Snowflakes Subject Image
Sneeuwvlokken ontdekken
Laat het sneeuwen! Kinderen maken hun eigen sneeuwvlok en een sneeuwbol om mee naar huis te nemen. Terwijl ze spannende experimenten uitvoeren, leren kinderen over atomen, moleculen en sneeuwvlokken
Our Wonderful Earth Subject Image
Onze prachtige Aarde
Is er meer water dan land op Aarde? Deze en andere vragen over oceanen, leven in de oceaan, rotsen, kristallen en fossielen worden beantwoord door middel van experimenten zoals “Zand tot Water Experiment” en “Rotsen en Stenen Voelen.”

Your Creative Imagination Subject Image
Je creatieve fantasie
Iedereen heeft fantasie. Kinderen maken kennis met een groot aantal klassieke kunstwerken en gebruiken hun eigen creativiteit om moderne kunst te creëren. Kinderen maken gebruik van hun zintuigen om overal om hun heen kunst te beleven en van hun creativiteit om problemen op te lossen.
High Up In The Sky Subject Image
Hoog in de lucht
Het universum is groter dan u en ik. Kinderen leren over het zonnestelsel, in het bijzonder sterren en planeten, door middel van meezingliedjes, ​​het maken van een zonnestelsel mobiel en andere “astronomische” activiteiten.