FTK

FasTrack Discoverers

FasTrack Discoverers Program Logo

FasTrack Discoverers ImageKinderen zijn van nature nieuwsgierig, dus waarom laat u ze niet iets nieuws ontdekken? Net als FasTrack®Explorers (Verkenners), FasTrack® Discoverers (Ontdekkers) een meerdaags programma dat andere FasTracKids programma’s gebruikt in een onderwerp-gebaseerd curriculum. Met behulp van het FasTracKids® hoofdprogramma en bij hun ontwikkeling passende activiteiten, verbeteren kinderen van 4 tot 6 jaar oud hun communicatie- en taalvaardigheden. Kinderen maken ook kennis met activiteiten die lezen, schrijven, fonetiek, rekenen en muziekkennis verbeteren terwijl ze plezier maken. Dit programma duurt drie uur per dag, tot 5 dagen per week gedurende 44 weken.

 

FasTrack Discoverers is een leerkracht- geleid programma dat een solide basis biedt voor toekomstige ontplooiing van talenten voor kinderen van voorschoolse leeftijd. Door het leren van creativiteit, communicatie, vertrouwen, kritisch denken en samenwerkingsvaardigheden, geeft FasTrack Discoverers een spannend, interactief programma waarin het kind centraal staat. Het Fastrack Leer Station® is de drijvende kracht achter het Ontdekkersprogramma en is aanwezig in elke FasTrack les.

 

 

FasTrack Discoverers ImageMet tot 9 verschillende onderdelen tijdens een dag, worden FasTrack Discoverers leerlingen blootgesteld aan Educatief Zigzaggen℠. Deze methode stelt kinderen in staat informatie te vergaren door blootstelling aan visuele, auditieve en kinesthetische leermethodes, die voldoen aan de behoeften van de verschillende leerstijlen. Tijdens het onderdeel taal en geletterdheid van de les, leren kinderen over fonetiek en hoe ze kunnen lezen en schrijven. Het rekengedeelte van de klas leert kinderen de basis van optellen en aftrekken, klokkijken en zelfs het idee achter en het herkennen van geld en munten. Muzikale activiteiten die beweging, rijmpjes en liedjes integreren zorgen voor een creatieve uitlaatklep in elke les.

 

Onderdelen van het FasTrack Discoverers programma zijn: Welkomsttijd (overgang en socialisatie), Welkomstkring (creatieve expressie), FasTracK Leer Station (wetenschap en creativiteit), Snoep Tijd (socialisatie), Beweging (grove motoriek), Taal en Reken Stations (taal, lezen en schrijven en wiskunde), Muziektijd (FasTrack Music), Creativiteit (cultuur en kunst) en de Afsluitkring (creatieve expressie).