FTK

FasTrack English

FasTrack English Program Logo

FasTrack English Girl ImageCan we talk? De nieuwste aanwinst van FasTracKids is een voorsprongsprogramma waarmee we Engels als een tweede of vreemde taal leren aan kinderen vanaf 3 jaar. Door de combinatie van een communicatieve taalbenadering (woordenschat en conversatie-oefeningen) en interactie (mogelijkheden tijdens de lessen voor zowel spreken als luisteren) kunnen kinderen een basiskennis van het Engels opbouwen. Door een revolutionaire en unieke lesmethode getiteld PIER℠ (Positive Innovative English Reinforcement; Positieve, innovatieve versterking van Engels) kunnen kinderen leren in een stressvrije omgeving.  FasTrack® English (Engels) bereidt kinderen voor op standaardexamens Engels door middel van spelletjes, liedjes en activiteiten.

 

Kinderen leren een tweede taal zowel door een communicatieve taalbenadering als door interactie. De communicatieve taalbenadering levert woordenschat en conversatie-oefeningen. Deze oefeningen versterken het vermogen van de leerling om de Engelse taal te gebruiken om dingen te vragen, situaties te beschrijven en referenties uit te drukken. Het interactieve aspect wordt ingevuld door middel van interactieve mogelijkheden tijdens de lessen en via ons Leer Station, dat oefening ondersteunt in zowel luisteren als spreken. FasTrack English kan gegeven worden als les van anderhalf uur één keer per week of als een les van één uur twee keer per week.

 

 

FasTrack English ImageAls deelnemer aan het FasTrack English programma doen uw kinderen mee aan leuke rijm- en zangactiviteiten die het gebruik van hun woordenschat aanmoedigen! In elke les zullen de kinderen verhalen in het Engels horen die geografische geletterdheid bevorderen en hun globale visie verruimt door hen inzicht in verschillende culturen te bieden.

 

Elk kind krijgt aanvullende thuisactiviteiten zodat zij de Engelse concepten kunnen oefenen en hun taalontwikkeling door kunnen laten lopen. Deze materialen vormen een leerbrug van klas naar huis en een basis voor toekomstig succes in lezen en schrijven.

 

 

Iedere drie maanden worden leerlingen geëvalueerd, zodat ouders de voortgang van hun kind kunnen bijhouden.

 

 

 

**WANT TO LEARN MORE ABOUT OPERATING YOUR OWN FASTRACK ENGLISH PROGRAM?  CLICK ON THE POWERPOINT BELOW!**

 

 

Powerpoint Icon FasTrack English Powerpoint