FTK

FasTrack English

FasTrack English Program Logo

FasTrack English Girl ImageA FasTracKids programok legújabb tagja egy kisgyermekeknek szóló angol nyelvű oktatóprogram, amely második – vagy idegen nyelvként tanítja az angolt 3 éves kortól. A FasTracK English módszere ötvözi a kommunikációs nyelvi megközelítést (szókincsre és párbeszédekre épülő feladatokkal) az interaktív megközelítéssel (az órákon lehetőség nyílik az Interaktív Tábla használatára). Így a gyerekek elkezdhetik felépíteni az angol nyelv alap szintű megértését. Az ún. PIER℠ (Positive Innovative English Reinforcement) egy forradalmian új és egyedi oktatási módszer, mellyel a gyerekek stresszmentes környezetben tanulhatnak. A FasTracK® English program fontos része az Interaktív Tábla, ami eredeti angol nyelven „szól” a gyerekekhez és számos lehetőséget biztosít a kommunikációra is. A FasTracK English játékokon, dalokon és egyéb kreatív tevékenységeken keresztül készíti fel a gyerekeket az alap angol nyelvű szabványvizsgákra.

 

A kommunikációs nyelvi megközelítés a szókincs bővítését és a párbeszédes feladatokat foglalja magába. A nyelvtanulás ezen területei segítik a tanulókat ahhoz, hogy használni tudják az angol nyelvet kérés kifejezésére, különböző helyzetek körülírására, vagy akár felvilágosítás céljára.

 

A FasTracK English program részeként, a gyerekek mókás rím – és daltanulásban vehetnek részt, ami bátorítja őket a már meglévő szókincs használatára. Minden órán olyan különböző történeteket hallanak angolul, amelyek támogatják a földrajzi műveltséget és a különböző kultúrák megismerésével kiterjesztik a globális éleslátást. A FasTrack English órák időtartama heti egyszer 90 perc, vagy heti kétszer, alkalmanként 60 perc.

 

 

FasTrack English ImageA gyerekek gyakran kapnak otthoni feladatot is, ami segít nekik az angol fogalmak gyakorlásában, és ami biztosítja a nyelvi fejlődést. Ezek a feladatok képzeletbeli hidat teremtenek a tanterem és az otthon között, és alapot adnak a későbbi olvasási és írásbeli sikerekhez egyaránt. Amennyiben a szülők igényt tartanak rá, abban az esetben a tanulókról minden harmadik hónapban értékelést írunk, így a szülők is nyomon követhetik gyermekük haladását.

 

 

**WANT TO LEARN MORE ABOUT OPERATING YOUR OWN FASTRACK ENGLISH PROGRAM? CLICK ON THE POWERPOINT BELOW!**

Powerpoint Icon FasTrack English Powerpoint