FTK

FasTrack Explorers

FasTrack Explorers Program Logo

FasTrack Explorers ImageA felfedezés minden gyerek természetes ösztöne, miért ne teremtenénk meg hát a lehetőséget arra, hogy választ találjanak a kérdéseikre? Szórakoztató, több napos kalandot kínálunk 2-4 éves gyerekek számára, amely a FasTrack® Tots (Tipegők) elemeit foglalja magában, kiegészítve írás-olvasási és matematikai részekkel. A gyakorlati tevékenységek, kommunikációs és nyilvános beszédet ösztönző, valamint a nyelvre és a számokra összpontosító gyakorlatok kombinációjával a gyerekek élvezetes és kiegyensúlyozott korai oktatásban részesülnek. A program napi három órás foglalkozásokból áll, és maximum heti öt alkalommal, 44 héten keresztül tart.

 

A FasTrack® Explorers (Felfedezők) programot oktató vezeti, és szilárd alapot teremt óvodás korú gyermekek számára a későbbi iskolai fejlődéshez. A kreativitásra, kommunikációra, magabiztosságra, kritikus gondolkodásra és együttműködésre tanító FasTrack Explorers izgalmas és interaktív programjával gyermekközpontú tanítást valósít meg. Az olyan matematikai részek, mint a számokkal, sorozatokkal és mintákkal kapcsolatos gyakorlatok, a jövőbeli tanulást alapozzák meg, a hangokkal foglalkozó elemek pedig olyan nyelvi gyakorlatokat tartalmaznak, amelyek játékra, a szóbeli szókincs megalkotására és bővítésére buzdítják a gyerekeket. A FasTrack Explorers programja tartalmaz zenei gyakorlatokat is, amelyek gyermekversek segítségével fejlesztik a nagymotoros készségeket és a hangok megkülönböztetését. A Explorers program alappillére a FasTrack Interaktív Tábla®, amely az összes FasTrack Explorers alapvető eleme.

 

FasTrack Explorers ImageA FasTrack Explorers programban egy nap akár 9 különböző részből is állhat, így a gyerekek megtapasztalhatják a cikk-cakk módszert℠. Ennek a különböző tanulási stílusok igényeinek megfelelő módszernek a segítségével a tanulóink vizuális, hallással és mozgással kapcsolatos tanulás útján gyűjthetnek információt. A FasTrack Explorers program elemei: Köszöntés (átmenet és társasági élet), Üdvözlő kör (kreatív megnyilvánulás), FasTracKids Interaktív Tábla (tudomány és kreativitás), Uzsonnaszünet (társasági élet), Mozgás (nagymotoros készségek), Iskolai állomások (nyelv, írás-olvasás, matematika), Zene (FasTrack Zene), Kreatív percek (kultúra és művészet) és Záró kör (kreatív megnyilvánulás).