FTK

FasTracKids

FasTracKids Program Logo

FasTracKids ImageIIs uw kind erop voorbereid om in onze steeds veranderende wereld te slagen? FasTracKids® leert peuters en jonge basisschoolkinderen van 3 tot 8 jaar oud met leuke, interactieve activiteiten creativiteit, communicatie, vertrouwen, kritisch denken en de samenwerkingsvaardigheden te gebruiken. Met behulp van het Fastrack Leer Station®, verkennen kinderen 12 onderwerpen, variërend van traditionele onderwerpen zoals biologie, sterrenkunde en kunst tot onderwerpen die meestal niet voorkomen in vroeg onderwijs, zoals economie, technologie en doelen & levenslessen. Een 2 uur durend wekelijks programma geeft uw kind in 96 weken de vaardigheden die nodig zijn om te kunnen slagen op school en in het leven. Een modulair curriculum maakt inschrijving van een leerling op elk gewenst moment mogelijk.

 

Kinderen leren door te zien, horen, voelen en doen. Kinderen bepalen de snelheid van de les door te reageren op de leerkracht en de inhoud die op het LeerStation gepresenteerd wordt. FasTracKids wordt onderwezen op het FasTrack LeerStation, dat CD-ROM lessen integreert met een interactief whiteboard. Met behulp van Video-opnamen van presentaties en van wat kinderen van een les geleerd hebben krijgen ouders feedback en wordt de voortgang bijgehouden. FasTracKids lessen gebruiken een unieke methodologie genaamd Educatief Zigzaggen℠. Activiteiten wisselen elkaar vaak af om de aandacht van de kinderen vast te houden en hun focus en concentratievaardigheden bij te brengen. Met 8 kinderen per leerkracht en maximaal 16 kinderen per klas hebben docenten tijd voor persoonlijke aandacht.

 

 

FasTracKids ImageFasTracKids richt zich op zowel het leerproces (hoe) en de inhoud van de lessen (wat). Elke twee uur durende les legt het hoe en wat uit van de 12 verschillende onderwerpen en stimuleert kinderen om te vragen naar het waarom. FasTracKids omvat leuke, interessante onderwerpen zoals: Astronomie, Biologie, Communicatie, Creatieve Literatuur, Creativiteit, Aardrijkskunde, Economie, Doelen en Levenslessen, Wiskunde, Spreken en Toneelspelen, Natuurwetenschap en Technologie. Kinderen krijgen 16 uur instructie over elk onderwerp. Ouderbijeenkomsten worden gehouden door het hele programma heen en bieden mogelijkheden voor persoonlijke gesprekken over de voortgang van een kind.