FTK

FasTrack Learning Station

FasTrack Leer Station

FasTrack Learning Station Image

Dezelfde technologie die gebruikt wordt in vooraanstaande academische en wetenschappelijke instituten als Oxford University, MIT, Harvard University en NASA samen met vooraanstaande onderzoeksinstituten en bedrijven, zoals Microsoft, het Jet Propulsion Laboratory, Merrill Lynch en Boeing vindt u ook in het FasTracKids klaslokaal. In het hart van het FasTracKids® Curriculum bevinden zich CD-Rom lessen die via het Fastrack Learning Station®, een unieke combinatie van computer-technologie, LCD-projectie en een interactief whiteboard, gepresenteerd worden. Deze spannende technologie grijpt de aandacht van kinderen in het vroege leerproces en stelt opgeleide FasTracKids instructeurs in staat zich te concentreren op de ontwikkelingsbehoeften van elk kind.

 

Het FasTrack Leer Station stelt opgeleide instructeurs in staat multimediale video, geluid en afbeeldingen in de klas weer te geven, terwijl het leerlingen de mogelijkheid biedt interactief om te gaan met objecten en beelden die ze zien op het scherm. Met meer dan 10 jaar onderzoek naar het interactieve whiteboard, zeggen internationale onderwijsdeskundigen dat deze technologie de motivatie en betrokkenheid zal verbeteren, verschillende leerstijlen kan inpassen, het onthouden van het lesmateriaal verbetert en de productiviteit van de leerkracht verhoogt. Het interactieve whiteboard beantwoordt aan de behoeften van zowel de visuele als kinesthetische leerlingen door grote, levendige beelden te laten zien, terwijl het kinderen fysieke interactie met het materiaal biedt door het met hun vingers verplaatsen van letters, cijfers, woorden en foto’s. Kinderen die speciale behoeften hebben, kunnen informatie makkelijker op het whiteboard zien, lezen en manipuleren dan in traditioneel onderwijs. Deze innovatieve technologie helpt vroeg onderwijs tot leven te roepen en opent nieuwe werelden voor kinderen met uitdagingen en kansen.

 

“Mijn dochtertje van zes is erg nieuwsgierig en gaat altijd enthousiast naar FasTracKids klassen”, schrijft de moeder van Monira, een FasTracKids leerling in Bangladesh. “Ze heeft echt genoten van de FasTracKids Biologieles, waar ze de kans kreeg om het Amazone regenwoud, Antarctica en de Sahara te bezoeken. Bovendien vertelde ze ons over deze ervaring en wat ze zag, zoals kamelen en jakhalzen in de woestijn, walvissen en pinguïns in Antarctica en slangen, vogels, apen, kikkers en bomen in de Amazone.”

 

Met de verwachtingen die onze snel veranderende wereld teweegbrengt, is het van het grootste belang om direct de nadruk te leggen op onderwijs in de vroege jeugd en de manier waarop kinderen kunnen slagen. FasTracKids gebruikt het FasTrack Leer Station om een nieuwe zee aan potentieel bij jonge kinderen te ontdekken. Met lessen die via CD-Rom worden gegeven wordt het curriculum over de hele wereld op dezelfde manier gepresenteerd. Dit helpt onze leerkrachten de lessen als kwaliteitsdocenten te geven. Wij zijn ervan overtuigd dat, als wij allemaal stappen zetten om betere leerlingen te ontwikkelen, dit een gigantische sprong naar een betere toekomst is.