FTK

Pre-K & After School

Kleuterschool en BSO

 

FasTracKids Program Logo

 

FasTracKids® – Is uw kind erop voorbereid om in onze steeds veranderende wereld te slagen? FasTracKids leert kleuters en jonge basisschoolkinderen van 4 tot 8 jaar oud met leuke, interactieve activiteiten creativiteit, communicatie, vertrouwen, kritisch denken en de samenwerkingsvaardigheden te gebruiken. Met behulp van het Fastrack Leer Station®, verkennen kinderen 12 onderwerpen, variërend van traditionele onderwerpen zoals biologie, sterrenkunde en kunst tot onderwerpen die meestal niet voorkomen in vroeg onderwijs, zoals economie, technologie en doelen & levenslessen. Een 2 uur durend wekelijks programma geeft uw kind in 96 weken de vaardigheden die nodig zijn om te slagen op school en in het leven. Een modulair curriculum maakt inschrijving van een leerling op elk gewenst moment mogelijk.

 

Leer Meer

FasTrack Music Program Logo

 

FasTrack® Music (Muziek) (4 tot 6 jaar oud) – Beethoven en Bach hebben deze lessen niet gevolgd toen ze kinderen waren! Het geavanceerde programma voor 4 tot 6-jarigen is gebaseerd op dezelfde concepten als het programma voor 2 tot 4-jarigen, maar het curriculum is erop gericht de kinderen op formele muzieklessen voor te bereiden. Natuurlijk blijft het nog steeds een leuke, positieve ervaring. Kinderen maken kennis met componisten, liedjes en muzikale stijlen zoals klassiek en jazz, terwijl ze noten leren en nieuwe instrumenten en een muzikale woordenschat ontdekken. Ook maken ze kennis met het keyboard en leren ze de basis van keyboardtechnieken. Het gevorderde programma kan fungeren als voorloper voor formele muzieklessen als het kind daar interesse voor heeft. Deze lessen bieden een solide basis voor muziekonderwijs en een levenslange waardering voor muziek en beweging.

 

Leer Meer

FasTrack Discoverers Program Logo

 

FasTrack® Discoverers (Ontdekkers) – Kinderen zijn van nature nieuwsgierig, dus waarom laat u ze niet iets nieuws ontdekken? Net als FasTrack® Explorers, is Fastrack® Discoverers een meerdaags programma dat andere FasTracKids programma’s gebruikt in een onderwerp-gebaseerd curriculum. Met behulp van het FasTracKids® en bij hun ontwikkeling passende activiteiten, verbeteren kinderen van 4 tot 6 jaar oud hun communicatie- en taalvaardigheden. Kinderen maken ook kennis met activiteiten die lezen, schrijven, fonetiek, rekenen en muziekkennis verbeteren terwijl ze plezier maken. Dit programma duurt drie uur per dag, tot 5 dagen per week gedurende 44 weken.

 

Leer Meer

FasTrack Camps Program Logo

 

FasTrack® Camps – Vindt u het moeilijk om een kamp te vinden dat constructief, innemend en leuk is? FasTracKids® heeft een dagkamp dat in al die behoeften voorziet. Drie uur per dag kunnen wij kampen aanbieden als een week- of een dagprogramma om flexibiliteit in lengte en curriculum te geven. Dit is een leuke, simpele optie voor kinderen die vakantie hebben of langere tijd van school zijn. Schema en leeftijdsgroepen variëren per centrum.

 

Leer Meer

FasTrack English Program Logo

 

FasTrack® English – Can we talk? De nieuwste aanwinst van FasTracKids is een voorsprongsprogramma waarmee we Engels als een tweede of vreemde taal leren aan kinderen vanaf 3 jaar. Door de combinatie van een communicatieve taalbenadering (woordenschat en conversatie-oefeningen) en interactie (mogelijkheden tijdens de lessen voor zowel spreken als luisteren) kunnen kinderen een basiskennis van het Engels opbouwen. Door een revolutionaire en unieke lesmethode getiteld PIER℠ (Positive Innovative English Reinforcement; Positieve, innovatieve versterking van Engels) kunnen kinderen leren in een stressvrije omgeving. Fastrack English (Engels) bereidt kinderen voor op standaardexamens Engels door middel van spelletjes, liedjes en activiteiten.

 

Leer Meer