FTK

Preschool

Peuter

FasTrack Tots Program Logo

 

FasTrack® Tots (Peuters) Is het niet geweldig hoe nieuwsgierig jonge kinderen zijn? Ons peuterprogramma laat kinderen van 2 tot 4 jaar oud zowel hun nieuwsgierigheid als hun communicatie, concentratie, zelfvertrouwen en sociale vaardigheden constructief ontwikkelen. Kinderen nemen een uur per week deel aan onze lessen met behulp van liedjes, beweging, en doe- activiteiten. FasTrack Peuter bereidt kinderen voor op de kleuterschool en geeft hen een naadloze overgang naar de FasTracKids® hoofd programma.

 

 

Leer Meer

FasTrack Music Program Logo

 

FasTrack® Music (Muziek) (2 tot 4 jaar oud) – Wat zou de wereld zijn zonder muziek? In FasTrack® Music, kunnen 2 tot 4-jarigen bewegen, zingen, doen alsof en hun liefde voor muziek delen. Naar mate de kinderen in het muziekprogramma opgaan, verbeteren ze hun geheugen, cognitieve ontwikkeling, leervermogen en hun vermogen om emoties te uiten. Dit voorsprongprogramma is een leuke en energieke manier om kinderen laten kennismaken met de creatieve wereld van muziek. Door het bekroonde ABC Music & Me curriculum leren kinderen muzikale termen zoals forte (luid) en piano (rustig). Kinderen leren ook sociaal groepsgedrag, zoals om beurten gaan, samenwerken en luisteren. Kinderen worden aangemoedigd om instrumenten te verkennen, hetgeen het auditief onderscheidingsvermogen vergroot en een basis biedt voor toekomstige muzikale interesse. Optionele maandelijkse ouderkits zijn beschikbaar, zodat kinderen thuis met het plezier verder kunnen.

 

 

Leer Meer

FasTrack Explorers Program Logo

 

FasTrack® Explorers (Verkenners) – Verkennen is een natuurlijk instinct voor elk kind, dus waarom hen niet in staat stellen om antwoorden op hun vragen te ontdekken? Een leuk, meerdaags “avontuur” voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud, dat elementen van FasTrack® Tots bevat in aanvulling op lees-, schrijf- en rekenonderdelen. Met een mengsel van doe-activiteiten, communicatie, spreken in het openbaar en focus op taal en getallen, krijgen kinderen een leuke en evenwichtige voorsprong in onderwijs. Dit programma duurt drie uur per dag, tot 5 dagen per week gedurende 44 weken.

 

 

Leer Meer

FasTrack English Program Logo

 

FasTrack® English – Can we talk? De nieuwste aanwinst van FasTracKids is een voorsprongsprogramma waarmee we Engels als een tweede of vreemde taal leren aan kinderen vanaf 3 jaar. Door de combinatie van een communicatieve taalbenadering (woordenschat en conversatie-oefeningen) en interactie (mogelijkheden tijdens de lessen voor zowel spreken als luisteren) kunnen kinderen een basiskennis van het Engels opbouwen. Door een revolutionaire en unieke lesmethode getiteld PIER℠ (Positive Innovative English Reinforcement; Positieve, innovatieve versterking van Engels) kunnen kinderen leren in een stressvrije omgeving. Fastrack English (Engels) bereidt kinderen voor op standaardexamens Engels door middel van spelletjes, liedjes en activiteiten.

 

 

Leer Meer