FTK

Pre-K & After School

Nagycsoportos óvoda és iskolai alsó tagozat

 

FasTracKids Program Logo

FasTracKids® – Felkészült gyermeke arra, hogy boldoguljon állandóan változó világunkban? A FasTracKids 3 és 8 év közötti, óvodás és alsó tagozatos iskolás korú gyerekeket szórakoztató, interaktív tevékenységek segítségével tanít meg a kreativitás, kommunikáció, magabiztosság, kritikus gondolkodás és együttműködés készségeinek használatára. A FasTrack Interaktív Táblát alkalmazó foglalkozásokon a gyerekek 12 tárgykört fedeznek fel, amelyek között találhatók olyan hagyományos tárgyak, mint a biológia, csillagászat és művészetek, de olyan tárgyak is, amelyek ritkán fordulnak elő a kora gyermekkori oktatásban, mint például a közgazdaságtan, technika, vagy a “célkitűzések és élet” foglalkozások. A 96 hétig tartó, hetente egyszer két órás foglalkozásból álló program során a gyerekek megkapják az iskolában és az életben boldoguláshoz szükséges készségeket. A modulokon alapuló tananyagnak köszönhetően a tanulók bármikor beiratkozhatnak.

További információ

FasTrack Music Program Logo

 

FasTrack® Music (Zene) (4-6 évesek számára) – Beethoven és Bach nem vehetett részt gyermekkorában ilyen órákon! A 4-6 évesek számára készített haladó program ugyanazon az elven alapul, mint a 2-4 évesek programja, de miközben továbbra is szórakoztató, pozitív élményt nyújt, a tananyag ezúttal arra koncentrál, hogy felkészítse a gyerekeket a formális zenei oktatásra. A tanulók megismerkednek zeneszerzőkkel, dalokkal és zenei stílusokkal, mint például a klasszikus zene és a dzsessz, és közben tanulnak kottázást, új hangszereket és zenei szókincset is, valamint találkoznak a szintetizátorral, és alapvető billentyűs technikákat is tanulnak. Ha a gyermek érdeklődését felkelti, a haladó program a formális zenei oktatás bevezetőjévé is válhat. A foglalkozások szilárd alapot teremtenek a zenei oktatáshoz, valamint a zene és a mozgás életre szóló szeretetéhez.

 

További információ

FasTrack Discoverers Program Logo

FasTrack® Discoverers (Feltalálók) – A gyerekek természetükből adódóan kíváncsiak, miért ne találhatnának fel hát valami újat? A FasTrack® Explorers (Felfedezőkhöz) hasonlóan, a FasTrack Discoverers is egy többnapos program, amely a többi FasTracKids programot használja fel tárgyakra épülő tananyagában. A FasTracKids® alapprogramot és a fejlődési szakaszuknak megfelelő tevékenységeket felhasználó program során a 3-5 éves gyerekek kommunikációs és nyelvi készsége fejlődik, de olyan feladatokkal is találkoznak, amelyek segítségével javul olvasás- és íráskészségük, hangfelismerésük, matematikai és zenei tudásuk, miközben jól szórakoznak. A program napi három órás foglalkozásokból áll, és maximum heti öt alkalommal, 44 héten keresztül tart.

További információ

 

FasTrack Camps Program Logo

 

FasTrack® Camps (Táborok) – Nehezen talál fejlesztő, izgalmas és szórakoztató tábort? A FasTracKids® olyan napközi tábort kínál, amely mindezen elvárásoknak megfelel. A naponta 3 órás táborokat egyhetes vagy egynapos változatban szervezzük, így mind időtartamban, mind tananyagban rugalmasak tudunk lenni. A tábor szórakoztató és egyszerű lehetőség a szünidőre, vagy pedig olyan gyerekek számára, akik huzamosabb ideig nem járnak iskolába. Az időbeosztás és a korcsoportok központonként változóak.

 

További információ