FTK

Preschool

Óvoda

FasTrack Tots Program Logo

 

FasTrack® Tots (Tipegők) Ugye csodálatos, mennyi minden érdekli a kicsiket? Tipegőknek készült programunk 2-3,5 éves gyerekek számára teszi lehetővé, hogy konstruktívan fejlesszék kíváncsiságukat, valamint kommunikációs, koncentrációs, társas készségeiket és önértékelésüket. A gyerekek hetente egy alkalommal 1 órás, dalokat, mozgást és gyakorlati tevékenységeket magukban foglaló foglalkozásokon vehetnek részt. A FasTrack Tipegők az óvodára készíti fel a gyerekeket, és sima átmenetet biztosít a FasTracKids® alapprogramba.

 

 

További információ

FasTrack Music Program Logo

 

FasTrack® Music (Zene) (2 – 4 évesek számára) Milyen lenne a világ zene nélkül? A FasTrack® Music programban a 2-4 éveseknek alkalmuk nyílik mozogni, énekelni, színészkedni és megosztani egymással zene iránti szeretetüket. A zenei program során a gyerekek fejlesztik memóriájukat, kognitív képességeiket, tanulási készségüket és képességüket az érzelmeik kifejezésére. Kora gyermekkori oktatási programunk szórakoztatóan és tele energiával vezeti be a gyerekeket a zene kreatív világába. A díjnyertes ABC Music & Me™ tananyaggal a gyerekek olyan zenei kifejezéseket tanulnak meg, mint a forte (hangosan) és a piano (csendesen), s emellett olyan csoportos társas viselkedési formákat sajátítanak el, mint a saját soruk kivárását, az együttműködést és a mások meghallgatását. A gyerekek bátran felfedezhetik a hangszereket, ami fejleszti a hangok megkülönböztetésének képességét, és alapot ad a későbbi zenei érdeklődéshez. Szabadon választható, havonkénti szülői csomagot is biztosítunk, amely segítségével a gyerekek otthon is tovább élvezhetik a programot.

 

 

További információ

FasTrack Explorers Program Logo

 

FasTrack® Explorers (Felfedezők) – A felfedezés minden gyerek természetes ösztöne, miért ne teremtenénk meg hát a lehetőséget arra, hogy választ találjanak a kérdéseikre? Szórakoztató, több napos kalandot kínálunk 2-4 éves gyerekek számára, amely a FasTrack® Tots (Tipegők) elemeit foglalja magában, kiegészítve írás-olvasási és matematikai részekkel. A gyakorlati tevékenységek, kommunikációs és nyilvános beszédet ösztönző, valamint a nyelvre és a számokra összpontosító gyakorlatok kombinációjával a gyerekek élvezetes és kiegyensúlyozott korai oktatásban részesülnek. A program napi három órás foglalkozásokból áll, és maximum heti öt alkalommal, 44 héten keresztül tart.

 

További információ