FTK

Research Studies

Kutatások

Kenny the Bird Image

Kutatási eredmények szerint a gyerekek szókincse és társas készségei közvetlenül befolyásolják iskolai teljesítményüket. Független teszteredmények azt mutatják, hogy a FasTracKids programba beiratkozott 3 és 6 év közötti gyerekek jelentős részének szókincse és társas készségei 100-150%-kal gyorsabban fejlődtek, mint a programban nem résztvevő kortársaiké. A kutatásban szereplő összes gyerek fejlődött. Az óvodás korú gyermekek egy évfolyamnak megfelelő szintet fejlődtek, és egyesek közülük akár két évfolyamnak megfelelő szintet is ugrott.

 

Jean the Bird Image

A FasTracKids programban résztvevő gyerekek szülei, a tanárok és igazgatók évek óta közvetlenül tapasztalják a program gyerekekre és iskolai előmenetelükre gyakorolt hatását.

 

“Shaan másfél évig járt a FasTracKids foglalkozásokra, mielőtt az idén óvodába ment. Az első szülő-tanár találkozón a férjem és én meglepetten és nagyon boldogan hallottuk, hogy Shaan nemcsak jól teljesít, de már arra is készen áll, hogy első osztályba lépjen.”

Anita, Shaan édesanyja

 

 

FasTracKids Research Graph Image

 

Tapasztaltuk, hogy a programban résztvevő gyerekek pozitív vezetői viselkedést mutattak a tanteremben, otthon és a játszótéren. Ezt a mennyiségi elemzést több mint egy évtizede ismerjük és gyakoroljuk.

További információért a FasTracKids-nél végzett független kutatással kapcsolatban, kérjük, olvassa el a teljes jelentést. Az alábbiakban megtalálhatók a tanulmány eredményei, sajtóközlemények, ajánlások és a FasTracKids adatai.

 

 

FasTracKids tanulmányi eredmények

FasTracKids szülői megfigyelések