FTK

Testimonials

Loftuitingen voor FasTracKids

Russian Boy Image

In de loop der jaren hebben FasTracKids® en ouders een bijzonder partnerschap gevormd in de ontwikkeling van het verstand van een kind in de klas en thuis. Thuis doorgaan met leren is net zo belangrijk als het ontwikkelen van vaardigheden in communicatie, kritisch denken, zelfvertrouwen, creativiteit en samenwerking die in elke FasTracKids les worden benadrukt. Het is erg fijn om te weten dat ouders, leerkrachten en kinderen kunnen vertellen wat FasTracKids voor hen gedaan heeft.

 

Onafhankelijk onderzoek naar het FasTracKids programma laat zien dat een aanzienlijk aantal drie- tot zesjarigen die aan FasTracKids deelnamen hun woordenschat en sociale vaardigheden zo’n 1,5 tot 2 keer zo snel ontwikkelden als leeftijdsgenoten die niet aan het programma meededen.

 

Feedback van onderzoekers, ouders, leerkrachten en kinderen bevestigt dat FasTracKids de aangeboren liefde van kinderen voor het leren versterkt en hen helpt hun potentieel te ontwikkelen.

 

Ouders

“Het is voor Smaran een geweldige ervaring geweest bij FasTracKids. Hij begon toen hij 3 was en zal eind februari klaar zijn. Toen hij voor het eerst begon, was hij zeer verlegen en niet erg communicatief. Maar nu is hij zo goed vooruit gegaan, dat hij iedereen op school te slim af is. Hij heeft veel geleerd van FasTracKids, vooral sociale vaardigheden, teamwork en communicatieve vaardigheden. We zijn erg blij met zijn vooruitgang. Sterker nog, we zijn van plan om ook onze dochter in te schrijven in dit programma.”

– Preetha en Subramanyan, Ouders van FasTracKid Smaran (5 jaar)

 

“We zagen Landon’s liefde voor het leren exponentieel groeien toen hij vorig jaar met FasTracKids begon. Hij leerde altijd al graag nieuwe dingen en jullie lesmethoden hebben dat zeker gestimuleerd en zijn nieuwsgierigheid nog sterker gemaakt. We geloven dat hij op een kritische leeftijd en in een kritische fase is. We zijn dus blij dat we ons thuisleren hebben aangevuld met FasTracKids en nog blijer dat het zo perfect samengaat en dat Landon net zoveel van leren houdt, of zelfs nog meer, als kinderen van snoep.”

– Sophie, Moeder van FasTracKid Landon (5 jaar)

 

“Ik heb ontdekt dat het leren voor mijn 3-jarige meer is dan alleen het uit het hoofd leren van het alfabet, kleuren en vormen. Leren is leuk en je krijgt een hoop waar voor je geld.”

– Mike, Vader van FasTracKid Ally (3 jaar)

 

“Shaan volgde het FasTracKids programma anderhalf jaar voordat ze dit jaar naar de kleuterschool ging. Op onze eerste ouderavond waren mijn man en ik verrast en erg blij te horen dat Shaan het niet alleen goed doet, maar al ver genoeg was om naar groep 3 te gaan. Ik geef alle eer aan het FasTracKids programma en zijn leraren, Juf Kippi en Juf Marla, voor dit vroege succes van Shaan. “

– Anita, Moeder van FasTracKid Shaan (5 jaar)

 

Opvoeders

“Geen ander voorschools programma heeft, naar mijn mening, zulke indrukwekkende resultaten getoond in zo’n korte periode.”

– Schoolhoofd New York Public School

 

“De leerlingen die meedoen aan FasTracKids zijn, wanneer ze de basisschool bereiken, veel leergieriger en stellen veel sneller vragen over het hoe en waarom. Ik heb kunnen constateren dat deze leerlingen betere spreek- en communicatievaardigheden hebben, dat hun leidinggevende capaciteiten verder ontwikkeld zijn, dat ze weten hoe ze kennis kunnen toepassen en overdragen en dat in algemene zin hun opleiding verrijkt is door het programma.”

– Schoolhoofd Basisschool in Portugal

 

 

FasTracKids School Girl Image

Leerlingen

 

“Ik vind mijn FasTracKids klas heel leuk. Ik ben dol op zien en aanraken van het whiteboard omdat ik daar nieuwe dingen op heb geleerd die ik dan kan delen met mijn vrienden. Ik vind het ook leuk om gefilmd te worden door de camera en dan zien wat we zeiden. FasTracKids heeft me geholpen om beter op te letten op wat ik leer en de wereld waarin ik woon beter te leren kennen.”

– Giovanni, FasTracKids leerling in Venezuela