FTK

Testimonials

A FasTracKids dicsérete

Russian Boy Image

Az elmúlt évek során a FasTracKids® és a szülők között különleges partneri viszony alakult ki a gyermek elméjének iskolai és otthoni fejlesztésében. A tanulás otthoni folytatása éppolyan fontos, mint a kommunikáció, a kritikai gondolkodás, a magabiztosság, a kreativitás és az együttműködési készségek fejlesztése, amelyekre nagy hangsúly kerül minden egyes FasTracKids foglalkozáson. Nagyon izgalmas dolog tudni, hogy a szülők, az oktatók és a gyerekek el tudják mondani mindazt, amit a FasTracKids tett értük.

A FasTracKids programban végzett független kutatás azt mutatja, hogy a FasTracKids programba beiratkozott 3 és 6 év közötti gyerekek jelentős részének szókincse és társas készségei 100-150%-kal gyorsabban fejlődtek, mint a programban nem résztvevő kortársaiké.

 

A kutatások, a szülői, oktatói és tanulói visszajelzések azt igazolják, hogy a FasTracKids erősíti a gyerekek velük született tanulás iránti szeretetét, és segít a bennük rejlő lehetőségek fejlesztésében.

 

Szülők

 

“A FasTracKids csodálatos élmény Smaran számára. 3 éves korában kezdte, és február végén fogja befejezni. Eleinte nagyon félénk volt, és nem volt igazán kommunikatív. Azonban mostanra annyit fejlődött, hogy leköröz mindenkit az iskolában. Sokat tanult a FasTracKids-től, főként társas készségeket, csapatmunkát és kommunikációs készségeket. Nagyon örülünk a fejlődésével, és azt tervezzük, hogy a lányunkat is beíratjuk ebbe a programba.”

Preetha és Subramanyan, a FasTracKids programban résztvevő, 5 éves Smaran szülei

 

“Megfigyeltük, ahogy Landon tanulás iránti szeretete egyre gyorsabban növekszik, miután tavaly elkezdte a FasTracKids programot. Eleve szeretett új dolgokat megtanulni, és az Önök tanítási módszere ezt határozottan erősítette, és még tovább növelte a kíváncsiságát. Meggyőződésünk, hogy kritikus korban és fejlődési szakaszban van, és örülünk, hogy az otthoni oktatását kiegészítettük a FasTracKids-zel. Az pedig még boldogabbá tesz, hogy ilyen tökéletesen kapcsolódik össze a két program, és hogy Landon annyira – vagy még jobban – szereti a tanulást, mint a gyerekek az édességet.”

Sophie, a FasTracKids programban résztvevő, 5 éves Landon mamája

 

“Úgy látom, hogy a tanulás a 3 éves gyerkőcöm számára többet jelent az ABC, a színek és a formák memorizálásánál. A tanulás szórakoztató, és jó sokat kapunk a pénzünkért.”

Mike, a FasTracKids programban résztvevő Ally papája

 

“Shaan másfél évig járt a FasTracKids foglalkozásokra, mielőtt az idén óvodába ment. Az első szülő-tanár találkozón a férjem és én meglepetten és nagyon boldogan hallottuk, hogy Shaan nemcsak jól teljesít, de már arra is készen áll, hogy első osztályba lépjen. Shaan korai sikere egyértelműen a FasTracKids programnak és a tanárainak, Ms. Kippinek és Ms. Marlának köszönhető.”

Anita, a FasTracKids programban résztvevő, 5 éves Shaan mamája

 

Iskolai vezetők

“Véleményem szerint nincs még egy olyan kora gyermekkori oktatási program, amely ilyen drámai eredményeket mutatott ennyire rövid idő alatt.”

Egy New York-i iskola igazgatója

 

“Azok a tanulók, akik az általános iskolás kor kezdetén beiratkoznak a FasTracKids programba, lelkesebben tanulnak, és jobban készek feltenni a Miért és Hogyan kérdéseket. Azt is kijelenthetem, hogy ezeknek a tanulóknak jobb a beszéd- és kommunikációs készségük, kialakult a vezetői képességük, tudják, hogyan alkalmazzák és adják át ismereteiket, és általában, a program révén gazdagították tanulmányaikat.”

Általános iskolai igazgató, Portugália

 

 

FasTracKids School Girl Image

Tanulók

“Igazán szeretem a FasTracKids-óráimat. Imádom nézni és megérinteni a táblát, mert a segítségével új dolgokat tanulok, amelyeket aztán megoszthatok a barátaimmal. Azt is szeretem, hogy kamerával felvesznek, és aztán megnézzük, mit mondtunk. A FasTracKids segített abban, hogy jobban odafigyeljek arra, amit tanulok, és hogy jobban megismerjem a világot, amelyben élek.”

Giovanni, a FasTracKids tanulója Venezuelában