FTK

Research Studies

Wetenschappelijke onderzoeken

Kenny the Bird Image

Onderzoek toont aan dat de omvang van de woordenschat en sociale vaardigheden van kinderen rechtstreeks verband houdt met hoe ze presteren op school. Onafhankelijke tests door het National Institute on Out-of-School Time (NIOST) tonen aan dat een aanzienlijk aantal drie- tot zesjarigen die aan FasTracKids® deelnamen hun woordenschat en sociale vaardigheden zo’n 1,5 tot 2 keer zo snel verbeterden dan leeftijdsgenoten die niet aan het programma meededen. Alle kinderen in de studie gingen vooruit. Kinderen van kleuterschoolleeftijd gingen zoveel als één leerjaarniveau vooruit en een aantal van hen zelfs tot twee niveaus.

 

Jean the Bird Image

Al jaren hebben FasTracKids ouders, leerkrachten en directeuren zelf de impact van de FasTracKids programma’s op kinderen en hun schoolcarrière kunnen zien.

 

“Shaan volgde het FasTracKids programma anderhalf jaar voordat ze dit jaar naar de kleuterschool ging. Op onze eerste ouderavond waren mijn man en ik verrast en erg blij te horen dat Shaan het niet alleen goed doet, maar al ver genoeg was om naar groep 3 te gaan.”

 

– Anita, Moeder van FasTracKid Shaan (5 jaar)

 

 

FasTracKids Research Graph Image

 

We hebben gezien hoe onze kinderen positief leiderschapsgedrag hebben laten zien in de klas, thuis en op de speelplaats. Deze kwantitatieve analyse bevestigt wat we al meer dan tien jaar weten en toepassen.

 

Voor meer informatie over het onafhankelijke onderzoek naar FasTracKids kunt u het volledige rapport lezen.  De resultaten, persberichten, testimonials en FasTracKids factsheet vindt u hieronder.

 

 

FasTracKids Studieresultaten

FasTracKids Ouderobservaties